راه های تأمین ویتامین C
بدن انسان خودش ویتامین C تولید نمیکند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانهتان مقدار زیادی میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید.
مزایای ویتامین C عبارتاند از :
جلوگیری از نارساییهای سیستم ایمنی.
محافظت در برابر بیماریهای قلبی و عروقی.
محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی.
محافظت در برابر بیماریهای چشم.
پیشگیری از چروک شدن پوست.
علائم کمبود ویتامین C
کبودی سریع پوست.
التهاب لثهها.
خونریزی لثهها.
تأخیر در بهبود زخمها.
تورم لثهها.
خشکی و شکنندگی مو.
ایجاد نقطههای قرمز روی پوست.
خون دماغ شدن.
ضعف سیستم ایمنی.
بیماریهای گوارشی مانند اسهال و بیماری خودایمنی.
افزایش وزن بهعلت کند شدن متابولیسم.
تورم در مفاصل.
غذاهایی که بیشترین ویتامین C را دارند
گواوا: ۱ میوه، ۳۷۷ میلیگرم.
انگور فرنگی سیاه: ۱ فنجان، ۲۰۳ میلیگرم.
فلفل قرمز: ۱ فنجان خام، ۱۹۰ میلیگرم.
کیوی: ۱ برش، ۱۶۴ میلیگرم.
فلفل سبز: ۱ فنجان ریزشدهی خام، ۱۲۰ میلیگرم.
پرتقال: ۱ عدد بزرگ، ۸۲ میلیگرم.
توتفرنگی: ۱ فنجان، ۸۹٫۴ میلیگرم.
پاپایا: ۱ فنجان قطعهشده، ۸۶٫۵ میلیگرم.
بروکلی: ۱ فنجان خام، ۸۱٫۲ میلیگرم.
کلم کالی: ۱ فنجان خام، ۸۰ میلیگرم.
جعفری تازه: ۱ فنجان، ۷۹٫۸ میلیگرم.
آناناس: ۱ فنجان، ۷۸٫۹ میلیگرم.
کلم بروکسل: ۱ فنجان خام، ۷۴٫۸ میلیگرم.
گریپفروت: ۱ فنجان، ۷۱٫۸ میلیگرم.
نخود سبز: ۱ فنجان خام، ۵۸ میلیگرم.
گلکلم: ۱ فنجان خام خردشده، ۴۶٫۴ میلیگرم.
انبه: ۱ فنجان، ۴۵٫۷ میلیگرم.
بهترین زمان استفاده از ویتامین ث
ادامه مطلب در لینک زیر
بهترین زمان مصرف ویتامین ث چه موقعی است؟