لایوتاپ | سبک زندگی و لایف استایل

معرفی بهترین متدهای تناسب اندام | اخبار تغذیه | رژیم غذایی تناسب اندام | فیتنس مادلینگ

ریپوتاژ آگهی

راه های تأمین ویتامین C

بدن انسان خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید.

مزایای ویتامین C عبارت‌اند از :

جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی.
محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی.
محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی.
محافظت در برابر بیماری‌های چشم.
پیشگیری از چروک شدن پوست.

در طول ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۰۰ مطالعه درباره‌ی ویتامین سی انجام شده است و هر کدام از آن‌ها فهرست مزایای این ویتامین را طولانی‌تر کرده‌اند. ازآنجاکه ویتامین C در بدن تولید نمی‌شود، کمبود این ویتامین مشکل بسیار رایجی در میان افراد مختلف است.

علائم کمبود ویتامین C

کبودی سریع پوست.
التهاب لثه‌ها.
خون‌ریزی لثه‌ها.
تأخیر در بهبود زخم‌ها.
تورم لثه‌ها.
خشکی و شکنندگی مو.
ایجاد نقطه‌های قرمز روی پوست.
خون دماغ شدن.
ضعف سیستم ایمنی.
بیماری‌های گوارشی مانند اسهال و بیماری خودایمنی.
افزایش وزن به‌علت کند شدن متابولیسم.
تورم در مفاصل.

غذاهایی که بیشترین ویتامین C را دارند

 

گواوا: ۱ میوه، ۳۷۷ میلی‌گرم.
انگور فرنگی سیاه: ۱ فنجان، ۲۰۳ میلی‌گرم.
فلفل قرمز: ۱ فنجان خام، ۱۹۰ میلی‌گرم.
کیوی: ۱ برش، ۱۶۴ میلی‌گرم.
فلفل سبز: ۱ فنجان ریزشده‌ی خام، ۱۲۰ میلی‌گرم.
پرتقال: ۱ عدد بزرگ، ۸۲ میلی‌گرم.
توت‌فرنگی: ۱ فنجان، ۸۹٫۴ میلی‌گرم.
پاپایا: ۱ فنجان قطعه‌شده، ۸۶٫۵ میلی‌گرم.
بروکلی: ۱ فنجان خام، ۸۱٫۲ میلی‌گرم.
کلم کالی: ۱ فنجان خام، ۸۰ میلی‌گرم.
جعفری تازه: ۱ فنجان، ۷۹٫۸ میلی‌گرم.
آناناس: ۱ فنجان، ۷۸٫۹ میلی‌گرم.
کلم بروکسل: ۱ فنجان خام، ۷۴٫۸ میلی‌گرم.
گریپ‌فروت: ۱ فنجان، ۷۱٫۸ میلی‌گرم.
نخود سبز: ۱ فنجان خام، ۵۸ میلی‌گرم.
گل‌کلم: ۱ فنجان خام خردشده، ۴۶٫۴ میلی‌گرم.
انبه: ۱ فنجان، ۴۵٫۷ میلی‌گرم.

بهترین زمان استفاده از ویتامین ث

ادامه مطلب در لینک زیر

 

بهترین زمان مصرف ویتامین ث چه موقعی است؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *